Al joggend een nieuw interieur voor de familie Polleunis

Halen

De familie Polleunis uit Halen deed een beroep op Kreapaint en de zoektocht naar de winkel in Paal werd al joggend gevonden.

“Ik ga regelmatig joggen met mijn vriendin en dat wordt er meestal gepraat over koken, onze passie. Maar nu ik op zoek was naar een bedrijf om ons huis een nieuwe facelift te geven wist mijn vriendin me te vertellen over Kreapaint in Paal”, lacht Elke.

En zo mocht Wendy in actie komen.

“Bij Kreapaint werden we goed ontvangen door Wendy, zij gaf ons meteen een goed gevoel. We hebben onze living, keuken, hal en toilet laten verven en behangen. De badkamer werd volledig gerenoveerd. We zijn echt heel tevreden over het resultaat. Wendy volgde het werk nauwgezet op en de werkmannen leverden goed werk. Wat me opviel wat de properheid waarbij deze tewerk gingen. Wat ik zo leuk vond aan deze renovatie is dat Wendy met mij mee naar ’t Serreke in Ham is gegaan om samen nieuwe decoratiespullen te kopen. Ik ben niet de meest creatieve in huis. Dat extraatje heb ik enorm geapprecieerd en ik ben heel trots over onze ‘nieuwe’ stek”, vertelt Elke.